Η χρήση των αυξητικών παραγόντων στην εμφυτευματολογία

Πολύτιμος αρωγός στον τομέα της χειρουργικής εμφυτευματολογίας στο ιατρείο μας είναι η χρήση  του πλάσματος πλούσιου σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες που λαμβάνεται από τον ίδιο τον ασθενή.

Το αιμοπεταλικό πλάσμα (PRP) που είναι στην ουσία μία αυτόλογη πηγή αυξητικών παραγόντων, παρασκευάζεται με απομόνωση και συμπύκνωση αιμοπεταλίων, μετά την κατάλληλη φυγοκέντριση του αίματος του δότη.

Η αυξημένη συγκέντρωση αυξητικών παραγόντων ενεργοποιεί την ταχύτατη ανάπτυξη νέου οστού και μαλακών ιστών σε κυτταρικό επίπεδο χωρίς κίνδυνο αλλεργικής αντίδρασης ή απόρριψης επειδή το αίμα είναι αυτόλογο. Έτσι εξασφαλίζεται η πρώτη οστική ανάπτυξη γύρα από το εμφύτευμα μόλις σε 2 εβδομάδες από την τοποθέτηση και η ικανότητα επούλωσης του οργανισμού βελτιώνεται για μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

Το PRGF αποτελεί την 1η κλινική εφαρμογή της επιστήμης κατασκευής ιστών και  πρόκειται για αυτόλογη πηγή συγκεντρωμένων αυξητικών παραγόντων των αιμοπεταλίων. Απελευθερώνει τουλάχιστον 7 διαφορετικούς αυξητικούς παράγοντες (κυτοκίνες) κατά τη διάρκεια της επούλωσης ενεργοποιώντας την αναγέννηση οστού και μαλακών ιστών όταν οι συγκεντρώσεις τους ξεπερνούν το 1.000.000/ml.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

211 1834984

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!
Τρόποι επικοινωνίας


Τηλέφωνο Επικοινωνίας

2111834984 / 6974 534 509Δ/νση Ιατρείου

Αλκιβιάδου 117

Πειραιάς, 18532


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media


Copyright by NCK Active 2018. All rights reserved.

Newsletter


elGreek