Προληπτική Οδοντιατρική

Ο επαγγελματικός βαθύς καθαρισμός των δοντιών απο τον οδοντίατρο είναι το πρώτο βήμα για την θεραπεία της ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας. Για τα αρχικά στάδια της ουλίτιδας ένας καθαρισμός των δοντιών που συνοδεύεται απο την απομάκρυνση της πέτρας (αποτρύγωση) είναι συνήθως αρκετός για να επαναφέρει τη υγεία των ούλων. Σε πιο προχωρημένα στάδια, όπως σε μια περιοδοντίτιδα, απαιτείται βαθύτερος καθαρισμός και ριζική απόξεση.

Αποτρύγωση είναι η οδοντιατρική διαδικασία της απομάκρυνσης της οδοντικής πλάκας και της πέτρας (τρυγίας) απο τα δόντια, και κυρίως απο την περιοχή γύρω απο την γραμμή των ούλων.
Ριζική Απόξεση είναι η διαδικασία καθαρισμού της πέτρας και των μικροβίων απο τις επιφάνειες της ρίζας του δοντιού κάτω απο τα ούλα. Επίσης ο οδοντίατρος θα εξομαλύνει τυχόν ανωμαλίες των ριζικών επιφανειών που μπορεί να βοηθήσουν στην προσκόλληση της οδοντικής πλάκας και τη συσσώρευση τρυγίας στα δόντια.
Η απομάκρυνση της πλάκας και πέτρας απο τα δόντια σε τακτά χρονικά διαστήματα, στα πλαίσια προληπτικών επισκέψεων στον οδοντίατρο κάθε 6 μήνες, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην πρόληψη της ουλίτιδας αλλά και της τερηδόνας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

211 1834984

001 234 56 78

Have any questions?
Call us now!
Τρόποι επικοινωνίας


Τηλέφωνο Επικοινωνίας

2111834984 / 6974 534 509Δ/νση Ιατρείου

Αλκιβιάδου 117

Πειραιάς, 18532


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media


Copyright by NCK Active 2018. All rights reserved.

Newsletter


elGreek