Προσθετική επί εμφυτευμάτων

Ένα όμορφο χαμόγελο ενισχύει τη συνολική σας παρουσία και τα υγιή δόντια σας επιτρέπουν να τρώτε, να μιλάτε και να ζείτε με αυτοπεποίθηση. Η αδιαφορία για τη στοματική υγιεινη, διάφοροι νόσοι των ούλων, πολλές ασθένειες και διάφορα ατυχήματα μπορούν να οδηγήσουν σε απώλεια δοντιών σε οποιαδήποτε ηλικία.

Τι γίνεται λοιπόν όταν χρειαζόμαστε νέα δόντια; Τα οδοντικά εμφυτεύματα σύμφωνα με τον οδοντίατρο Αρμέν Κιοσεγιάν είναι η πιο αισθητική και μακροβιώσιμη λύση για την αντικατάσταση των φυσικών δοντιών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν τη μορφή ‘’βίδας’’ , ενώ κατασκευάζονται από τιτάνιο ή κράμα τιτανίου και ζιρκονίου, μέταλλα βιοσυμβατά και αποδεκτά από τον οργανισμό μας. Τοποθετούνται με τοπική αναισθησία εντός του οστού της γνάθου, ενώ απαιτείεται διάστημα 2 έως 6 μηνών για την πλήρη οστεοενσωμάτωση τους.

Στο διάστημα αυτό οι ασθενείς χρησιμοποιούν προσωρινές γέφυρες/ οδοντοστοιχίες. Σε άλλες περιπτώσεις είναι δυνατόν να γίνει αόμα και άμεση φόρτιση των απολεσθέντων δοντιών στο ίδιο χειρουργείο.

 

ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ

Εφόσον πληρούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις (όπως ανατομικοί παράγοντες, αισθητικές απαιτήσεις, οδοντική σύγκλειση, συνεργασία ασθενούς, αρχική σταθερότητα εμφυτευμάτων) μπορούν τα εμφυτεύματα να χρησημοποιηθούν άμεσα για να στηρήξουν μια λειτουργική προσωρινή προσθετική εργασία στην άνω η κάτω γνάθο  με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας συγκρίσιμα  με αυτά των  συμβατικών χρόνων φόρτισης . Οι βελτιωμένες επιφάνειες  των εμφυτευμάτων  που είναι διαθέσιμες σήμερα παρέχουν ταχύτερους  χρόνους  οστεοενσωμάτωσης  και ποσοστά επιτυχίας  ώστε να έχουμε στην διάθεση μας πρωτόκολα άμεσης φόρτισης επαρκώς επιστημονικά και κλινικά τεκμηριωμένα. Ένας αριθμός 4-5 εμφυτευμάτων στην κάτω γνάθο και 5-6 στην άνω γνάθο με επαρκή αρχική σταθερότητα κατά το χειρουργικό στάδιο τοποθέτησης τους , εφόσον οι υπόλοιπο παράγοντες  το επιτρέπουν μπορούν μέσα σε 24 ώρες να στηρίξουν προσωρινές προσθετικές εργασίες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

— Είναι η πλησιέστερη δυνατή απομίμηση των φυσικών δοντιών

— Δεν απαιτούν το τρόχισμα των γύρω δοντιών

— Δεν διαταράσσεται η αρχιτεκτονική του οστού

— Η μασητική ικανότητα παραμένει ανεπηρέαστη, ενώ ο ασθενής έχει την αίσθηση φυσικού δοντιού κατά τη μάσηση

Απαιτείται ιδιαίτερη φροντίδα με καλή στοματική υγιεινή και τακτικό οδοντιατρικό έλεγχο, ενώ απαγορεύεται το κάπνισμα.

 

Πατήστε εδώ για να ενημερωθείτε για τις θεραπευτικές επιλογές αποκατάστασης απώλειας δοντιών με εμφυτεύματα

 

Δείγματα Περιστατικών

Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε άμεσα το ραντεβού σας

211 1834984

Τρόποι επικοινωνίας


Τηλέφωνο Επικοινωνίας

2111834984 / 6974 534 509Δ/νση Ιατρείου

Αλκιβιάδου 117

Πειραιάς, 18532


Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media


Copyright by NCK Active 2018. All rights reserved.

Newsletter


elGreek